Hoe werkt het

1

Aanmelden van een opdracht

Dit doe je via het opdrachtformulier op de home page. Daar kun je de vergoeding voor bijvoorbeeld afgewerkte olie bekijken door de in te zamelen hoeveelheden in te voeren. Een inzamelopdracht meld je aan door jouw bedrijfsgegevens in te vullen en de button “inzamelopdracht nu versturen” te klikken. Heel eenvoudig.

Registreren

Om het jezelf nog makkelijker te maken kun je je ook eerst registreren, hierdoor hoef je maar eenmalig al je gegevens in te vullen. Je gegevens worden veilig opgeslagen en bij een volgend bezoek, na inloggen, automatisch ingevuld. Voor het doorgeven van een inzamelopdracht voor afgewerkte olie en andere vloeistoffen hoef je dan alleen nog de in te zamelen hoeveelheden in te vullen.

Inloggen met Facebook

Nadat je een account hebt aangemaakt is het mogelijk om jouw OLIEINKOPER.NL account te koppelen met jouw Facebook account. Wij bieden deze mogelijkheid om snel en eenvoudig, via Facebook, in te kunnen loggen op onze website. Wij zullen in geen geval gegevens van je opslaan

2

Inzameltermijn

Na aanmelding van een inzamelopdracht wordt deze ingepland door olie-inzamelaar GS-Recycling Nederland. De streeftermijn voor de inzameling van de afgewerkte olie is maximaal 10 werkdagen. Alle aangemelde vloeistoffen kunnen in een bezoek worden meegenomen. GS-Recycling Nederland beschikt over alle noodzakelijke vergunningen.

3

Tankauto rijdt voor

Olie-inzamelaar GS-Recycling Nederland zamelt de vloeistoffen in met behulp van een tankauto, waarmee de tank of de vaten met afgewerkte olie of andere vloeistoffen worden leeggezogen. De chauffeur neemt van de ingenomen partij afgewerkte olie een monster.

4

Wettelijke documenten

Nadat de afgewerkte olie is opgezogen vult de chauffeur de nodige wettelijke documenten in waarop o.a. de ingenomen hoeveelheid wordt genoteerd. Jij ontvangt hiervan een kopie voor jouw afvalstoffenboekhouding.

5

Facturatie

Na de inzameling volgt de administratieve verwerking waarop de facturatie/creditering volgt. Binnen 2 á 3 weken na de inzameling kun je de factuur / creditnota verwachten.